TAKLIMAT LAYANAN CUKAI TERHADAP PERBELANJAAN PENYELIDIKAN DAN PEMBANGUNAN YANG LAYAK

29 Ogos 2022 – Pejabat Bendahari dengan kerjasama Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi), Pusat Pengurusan Kecemerlangan & Inkubator Penyelidikan (CREIM) dan Pusat Pengurusan Bakat dan Latihan (CenTTM) telah mengadakan Taklimat Layanan Cukai Terhadap Perbelanjaan Penyelidikan dan Pembangunan yang Layak di Dewan Resital Seni, Pusat Kesenian Warisan (PKW), UniSZA Kampus Gong Badak.

Taklimat tersebut dirasmikan oleh Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi), Prof. Ts. Dr. Shukor bin Abd Razak manakala taklimat ini disampaikan oleh Encik Nik Ahmad Shahril bin N Mohd Nabil, Senior Assisstant Director dari Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN). Diharap dengan adanya pendedahan seperti ini, para penyelidik UniSZA lebih memahami konsep perbelanjaan penyelidikan dengan lebih efektif.

WhatsApp Image 2022-08-29 at 3.20.48 PM

WhatsApp Image 2022-08-29 at 9.17.57 AM