MAJLIS PENGHARGAAN DAN PENYERAHAN TUGAS TIMBALAN PENGARAH (INOVASI) PUSAT PENGURUSAN KECEMERLANGAN DAN INKUBATOR PENYELIDIKAN (CREIM)

Satu Majlis Penghargaan dan Penyerahan Tugas Timbalan Pengarah (Inovasi) CREIM , YBrs. Dr. Wan Khairul Aiman bin Wan Mokhtar kepada Timbalan Pengarah (Inovasi) CREIM yang baru iaitu YBrs. Prof. Madya Dr. Azman bin Azid telah diadakan di Bilik Mesyuarat CREIM pada 16 Januari 2022.

Majlis penyerahan ini disaksikan oleh YBrs. Prof. Madya Dr. Zarina binti Mohamad, Pengarah CREIM serta seluruh warga CREIM.

Di kesempatan ini, seluruh warga CREIM mengucapkan Selamat Datang dan Selamat menjalankan tugas kepada Timbalan Pengarah (Inovasi) CREIM yang baru, YBrs. Prof. Madya Dr. Azman bin Azid.

Salam perpisahan buat YBrs. Dr. Wan Khairul Aiman Segala jasa dan bakti yang telah di taburkan untuk CREIM amatlah dihargai.