MICCOS 2013

Fakulti Pertanian, Bioteknologi dan Sains Makanan (FPBSM) dengan kerjasama Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi (CRIM) mewakili Universiti Sultan Zainal Abidin ke Pameran Malaysian International Commodity Conference and Showcase (MICCOS 2013) pada 24 hingga 27 Oktober 2013. Program yang ‘Sustainable Commodity For A Better Tomorrow’ telah dirasmikan oleh YB. Datuk Amar Douglas Uggah Embas, Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi pada 26 Oktober 2013.

Sekalung tahniah kepada para penyelidik dan semua kakitangan UniSZA yang terlibat menjayakan penyertaan berkenaan.